Hoofdpagina

Uit AldfaerWiki

(Verschil tussen bewerkingen)
Ga naar: navigatie, zoeken
Regel 2: Regel 2:
En de door de ontwikkelaars en de gebruikers gezamenlijk ontwikkelde documentatie.
En de door de ontwikkelaars en de gebruikers gezamenlijk ontwikkelde documentatie.
-
Verder kunt u op [[http://aldfaer.net?q=forum"]] antwoorden zoeken. Of, als u niet vindt wat u zoekt, een vraag stellen, in het forum. Op die manier maakt u optimaal gebruik van de kennis en ervaring van andere gebruikers en de ontwikkelaars.
+
Verder kunt u op [[http://aldfaer.net?q=forum]] antwoorden zoeken. Of, als u niet vindt wat u zoekt, een vraag stellen, in het forum. Op die manier maakt u optimaal gebruik van de kennis en ervaring van andere gebruikers en de ontwikkelaars.
Voor de  exacte status van deze Wiki zie [[AldfaerWiki:Info]]
Voor de  exacte status van deze Wiki zie [[AldfaerWiki:Info]]

Versie op 6 dec 2009 13:50

Aldfaer is een gratis, krachtig, gebruikersvriendelijk en zeer uitgebreid Nederlandstalig Windows-programma voor het vastleggen van alle stamboomgegevens. Op één overzichtelijk scherm staan de belangrijkste gegevens van de persoon, inclusief de ouders, huwelijken, kinderen, broers en zusters, notities, leeftijd bij belangrijke familiegebeurtenissen en foto's.
Op deze wiki vindt u de Aldfaer de beschrijving en specificaties van Aldfaer. En de door de ontwikkelaars en de gebruikers gezamenlijk ontwikkelde documentatie.

Verder kunt u op [[1]] antwoorden zoeken. Of, als u niet vindt wat u zoekt, een vraag stellen, in het forum. Op die manier maakt u optimaal gebruik van de kennis en ervaring van andere gebruikers en de ontwikkelaars.

Voor de exacte status van deze Wiki zie AldfaerWiki:Info

Persoonlijke instellingen