Overleg gebruiker:Carel

Uit AldfaerWiki

Ga naar: navigatie, zoeken

Dit is de overlegpagina van Carel.

U kunt hier vragen, wensen en andere zaken kwijt die voor mij bedoeld zijn. Let op dat ook andere gebruikers deze informatie kunnen lezen.

Reactie op de 1e opzet

Carel, ik zou dit altijd eindigen met het plaatsen van je handtekening zodat je de discussie in de tijd kunt volgen.
Leuk initiatief, maar de vraag is waar 'hangen' we alle gebruikers eigen pagina's op. Doen we dat in de hoofdpagina voor Gebruikersportaal met een link naar een nieuwe pagina "Aldfaer gebruikers" Jouw pagina hangt nu nergens aan denk ik.

--Han 11 dec 2009 16:59 (UTC)

Plaats van deze pagina

Han, Carel hoe stellen jullie je dit voor, komt er een pagina voor elke gebruiker met wijzigingsrechten? (of alleen als sie gebruiker daar zelf behoefte aan heeft?) Het voorstel van Han lijkt me in beide gevallen een goede start. --Jjw 22 dec 2009 23:06 (UTC)

Job (en Han),
Ik ben deze pagina gestart als test en ik zag dat via RecenteWijzigingen mijn naam 'rood' was (ten teken dat deze een link betrof waar nog geen pagina achterhing). Ik had van Wim begrepen dat alle gebruikers aanmaak- en wijzigingsrechten kunnen aanvragen en dat bewuste verminkingen, onbedoelde of onjuiste aanpassingen eenvoudig teruggedraaid kunnen worden...
--Carel 23 dec 2009 13:43 (UTC)

Handtekening

Han,
Geen idee hoe ik die handtekening automatisch kan zetten. Ik heb onder Gebruikersprofiel het veldje Ondertekening gevuld, maar dat volstaat kennelijk niet... Of moet je met de hand die code hiervoor ingeven?
Carel.

Aha - nu zie ik het: Er is hiervoor een knopje op de "knoppenbalk bij bewerken" beschikbaar...
Eerst zie je alleen wat streepjes en tildes en pas na 'Pagina opslaan' wordt de Ondertekening gevuld...
Dit moet dus nog ergens onder Hulp beschreven worden...
--Carel 12 dec 2009 12:23 (UTC)

Persoonlijke instellingen